PERSOONLIJK EN PROFESSIONEEL

Hallo! Welkom op de website van ICI Kappers. Wij zijn een kleinschalige kappersketen in Friesland met drie verschillende salons. Ons doel is om jouw kappersbezoek zo prettig mogelijk te maken. We laten jouw haar stralen met professionele technieken, producten en adviezen. Lees op de website meer over wat we te bieden hebben of maak direct een afspraak!

ICI KAPPERS

EEN ABONNEMENT BIJ ICI KAPPERS

Slimme consumenten opgelet: wij bieden je nu een kappersabonnement aan! Dit betekent onbeperkt naar de kapper voor een vast en laag bedrag per maand. Met deze aanbieding zie je er het hele jaar verzorgd uit. Veel klanten gingen je voor. Nieuwsgierig? Klik op de onderstaande knop.

Waar wil je een afspraak maken?

Buitenpost

Kerkstraat 21, 9285 TA

of bel 0511 541 693

Damwoude

Haadwei 51B, 9104 BC

of bel 0511 424 644

Twijzelerheide

Bjirkewei 129, 9287 LC

of bel 0511 442 545

Heb jij je al eens laten krulknippen? Het kan wonderen doen, of je nu een ‘oude’ permanent hebt of natuurlijke beweging in je haar. Bij ICI Kappers kun je er weer nieuwe krullen in laten knippen. We werken met een revolutionaire kniptechniek en zorgen ervoor dat de mogelijkheden ongekend zijn. 

Krulknippen heeft bewezen prachtige krullen tevoorschijn te laten komen. Misschien twijfel je nog of wil je meer informatie. Wij kunnen je meer vertellen. In onze salons kunnen we je uitgebreide adviezen geven. Benieuwd naar hoe het werkt en of het ook geschikt is voor jou? 

Ben je al bekend met de op keratine gebaseerde haarbehandeling? Ervaar voor jezelf hoe deze aanpak je haar vele malen gezonder en glanzender maakt, en dat met een blijvend effect voor wel vier maanden. De behandeling zorgt ervoor dat opgelopen schade aan het haar wordt beperkt, waardoor je haar herstelt.

Elke keratine behandeling is uniek en we willen je graag laten weten wat het voor jouw haar kan betekenen. Klik hieronder om meer te lezen over de behandeling en alles wat daarbij komt kijken. Voor een afspraak of verdere vragen bel je naar één van de kapsalons!