EEN HERSTELLENDE BEHANDELING OP KERATINEBASIS

Misschien ben je al een tijdje geïnteresseerd en anders heb je er vast al wel eens van gehoord: de keratine behandeling. Dit is een haarbehandeling die statisch haar omtovert in gezonde en glanzende haren. Het is nieuw en wordt steeds populairder, en dat begrijpen wij goed.

 
HOE WERKT HET?

De behandeling is op basis van keratine, een soort proteïne. 90% van je haar bestaat uit keratine. De behandeling met keratine zorgt voor extra voeding en verzorging om schade aan het haar te beperken en te voorkomen. Veelvoorkomend is dat haar beschadigd raakt en slijt door het gebruik van verkeerde stylingsproducten, behandelingen en weersomstandigheden. Denk bijvoorbeeld aan wanneer je de föhn, stijltang of andere hitteproducten gebruikt. Chloor, zeezout en de zon kunnen het haar helaas ook beschadigen, doordat het haar dan keratine verliest en afzwakt. Met de keratine behandeling kun je haar herstellen tot gladgezond en glanzend haar.

 

IS HET OOK IETS VOOR MIJ?

Elk haartype heeft baat bij deze keratine boost. Misschien wil je graag je krullen onder controle krijgen, meer tot hun recht laten komen of minder dof haar krijgen. Wanneer je dof, statisch, pluizig, droog of onhandelbaar haar hebt, is deze behandeling heel geschikt. Door het tekort aan keratine kan je haar veel lastiger hanteerbaar worden. Herken je dat het soms tijden duurt om je haar in model te krijgen? Het herstel van je haar heeft nog meer voordelen: het haar heeft een veel kortere droogtijd, 80% minder pluis en is veel gladder. Sterker en gezonder haar zorgt ervoor dat je haar meer handelbaar is en veel soepeler valt. En natuurlijk, het prachtige resultaat is 4 maanden lang super veel glans!

 

EN NA DE BEHANDELING?

We willen je graag helpen om de keratine behandeling zo effectief mogelijk te maken. Daarom hebben we een paar tips voor na de behandeling over de verzorging van je haar. Probeer minder te zwemmen in water met chloor en zeezout. En: was je haar het liefst niet vaker dan één of twee keer per week, en sowieso de eerste 24 uur niet. In de salon kunnen we je nog persoonlijk advies meegeven, net als de geschikte producten. Zo blijft het resultaat het best en kun je er zo lang mogelijk van genieten! Dit wordt een compleet nieuwe look.

De keratine behandeling stemmen we op jouw haar af, dus kan in tijdsduur variëren. Voor een afspraak kun je naar één van de drie salons bellen. Oh, en op instagram delen we regelmatig voor-en-na’s van klanten die een keratine behandeling bij ons hebben gehad.

The access token could not be decrypted. Your access token is currently invalid. Please re-authorize your Instagram account.

Heb jij je al eens laten krulknippen? Onze revolutionaire kniptechniek kan wonderen doen, of je nu een ‘oude’ permanent hebt of natuurlijke beweging in je haar.  Misschien twijfel je nog of wil je meer informatie. In onze salons kunnen we je uitgebreide adviezen geven. Benieuwd naar hoe het werkt en of het ook geschikt is voor jou?