keratine behandeling

Misschien ben je al een tijdje geïnteresseerd en anders heb je er vast al wel eens van gehoord: de keratine behandeling. Dit is een haarbehandeling die statisch haar omtovert in gezonde en glanzende haren. Het is nieuw en wordt steeds populairder, en dat begrijpen wij goed.

Hoe werkt het?

De behandeling is op basis van keratine, een soort proteïne. 90% van je haar bestaat uit keratine. De behandeling met keratine zorgt voor extra voeding en verzorging om schade aan het haar te beperken en te voorkomen. Veelvoorkomend is dat haar beschadigd raakt en slijt door het gebruik van verkeerde stylingsproducten, behandelingen en weersomstandigheden. Denk bijvoorbeeld aan wanneer je de föhn, stijltang of andere hitteproducten gebruikt. Chloor, zeezout en de zon kunnen het haar helaas ook beschadigen, doordat het haar dan keratine verliest en afzwakt. Met de keratine behandeling kun je haar herstellen tot glad, gezond en glanzend haar.

Is het ook iets voor mij?

Elk haartype heeft baat bij deze keratine boost. Misschien wil je graag je krullen onder controle krijgen, meer tot hun recht laten komen of minder dof haar krijgen. Wanneer je dof, statisch, pluizig, droog of onhandelbaar haar hebt, is deze behandeling heel geschikt. Door het tekort aan keratine kan je haar veel lastiger hanteerbaar worden. Herken je dat het soms tijden duurt om je haar in model te krijgen? Het herstel van je haar heeft nog meer voordelen: het haar heeft een veel kortere droogtijd, 80% minder pluis en is veel gladder. Sterker en gezonder haar zorgt ervoor dat je haar meer handelbaar is en veel soepeler valt. En natuurlijk, het prachtige resultaat is 4 maanden lang super veel glans!

En na de behandeling?

We willen je graag helpen om de keratine behandeling zo effectief mogelijk te maken. Daarom hebben we een paar tips voor na de behandeling over de verzorging van je haar. Probeer minder te zwemmen in water met chloor en zeezout. En: was je haar het liefst niet vaker dan één of twee keer per week, en sowieso de eerste 24 uur niet. In de salon kunnen we je nog persoonlijk advies meegeven, net als de geschikte producten. Zo blijft het resultaat het best en kun je er zo lang mogelijk van genieten! Al zin in je compleet nieuwe look?

Doe het bij ICI Kappers

Klinkt deze behandeling precies als wat je haar nodig heeft? Wij weten precies hoe we dit moeten doen. We hebben de juiste producten en expertise. We vertellen je graag nog meer over hoe we te werk gaan. De behandeling stemmen we af op jouw haar dus kan in tijdsduur variëren. Aarzel niet en bel naar één van de salons. 

De keratine behandeling stemmen we persoonlijk op jouw haar af. Voor een afspraak kun je naar de volgende salons bellen:

Op instagram delen we regelmatig voor-en-na’s van klanten die een keratine behandeling bij ons hebben gehad

The access token could not be decrypted. Your access token is currently invalid. Please re-authorize your Instagram account.