krulknippen

Krulknippen

Het lijkt onwaarschijnlijk, maar wij bewijzen dat het kan. Wij werken namelijk op basis van het revolutionaire knipconcept van Brian McLean. En of je nu een ‘oude’ permanent hebt of natuurlijke beweging in je haar, met deze krulknip-techniek knippen wij er weer nieuwe krullen in.

 

De techniek is inmiddels geperfectioneerd en uitgebreid met verschillende varianten zodat er nog een grotere doelgroep bereikt kan worden. De mogelijkheden zijn ongekend. Moesten we voorheen met de bestaande kniptechnieken nog maar afwachten hoe een krul of slag na het knippen zou vallen, met het krulknippen kunnen we de slag in het haar sturen zodat we precies kunnen bepalen hoe het haar gaat vallen.

Hoe werkt het?

Allereerst bekijken we het haar als het droog is, om te kijken wat de valling van het haar is. Vervolgens wassen we het haar, knippen we eventueel voor en delen we het haar in verschillende bundeltjes haar dat van nature bij elkaar hoort. 

 

In tegenstelling tot de algemene kniptechniek waarbij een bundel haar recht wordt af- of ingeknipt, wordt met de Curlsys-techniek geknipt met een curve. Hierdoor kunnen we elk bundeltje haar zodanig sturen, dat we het op onwijs veel manier kunnen laten vallen. Soms wil je meer krullen, maar soms ook minder. Soms wil je een rustigere krul, of juist meer volume. De mogelijkheden zijn ongekend. 

Is het ook geschikt voor mij?

De krulknip-techniek is ook toepasbaar op bijvoorbeeld steil of fijn haar. We kunnen het haar dan sturen, een bepaalde kant op laten vallen of meer volume geven. Dikker haar kunnen we lichter maken en openvallende kruinen kunnen we beter laten vallen in het haar. Permanenten die zijn uitgegroeid maken we veerkrachtig en natuurlijke krullen die onzichtbaar zijn geworden laten we weer tevoorschijn komen. 

 

Kortom: ja, krulknippen is voor elk haartype interessant. We raden dan ook iedereen aan om zich in ieder geval één keer te laten krulknippen, puur om te ervaren wat het voor je haar kan doen! 

Voor vragen kun je bellen of natuurlijk langskomen in één van de salons