WIL JE WERKEN BIJ ICI KAPPERS?

IN DIENST

Ben jij een gemotiveerde kapper/kapster (in opleiding), en ben je klaar voor de volgende stap in je carrière? Wij bieden je een werk- of stageplek aan bij ICI Kappers.

Graag willen we je wisselend inzetten in onze kapsalons te Buitenpost en Damwoude. Bij ICI Kappers proberen we samen met jou te kijken naar hoe je kunt groeien tot een sterke kapper/kapster, en zullen we daar werk van maken. In ons team houden we van een persoonlijke samenwerking, en zorgen we er samen voor dat je met plezier te werk gaat. 

Dus, ben jij flexibel, enthousiast, een team-player, en heb je zin om jezelf te ontwikkelen? Ben je gemotiveerd om elke klant blij de kapsalon te laten verlaten? Mail naar info@icikappers.nl

STOELVERHUUR

Veel kappers en kapsters houden van de vrijheid die je krijgt als je als ZZP’er te werk gaat. Wij begrijpen dit, en daarom bieden we een ander samenwerkingsverband aan. Als ZZP’er huur je een stoel in één van onze salons. Zo heb je een professionele locatie om te doen wat jij het liefste doet, en werk je tegelijk in een gezellig team van collega’s. Wil je hier meer over weten? Of werk je als ZZP’er op basis van een uurtarief en zou je willen werken bij onze kapsalon? Mail naar info@icikappers.nl of bel naar één van de salons.